Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine bina kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre sineörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna sargılı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey aksatai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan örgülabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve yer kaybının elan az olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

İorospu edildikleri malzemelerin kamu abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen Yangın kapısı istanbul fiyatı hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları çoğunlukla metal veya bedduaşap üzere yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci tasarruf etmek muhtevain özel olarak hizmetlenir ve kapının dayanıklılığını esenlar.

Report this wiki page